Baju kurung online Pesak gantung sutera shantung ungu

admin. January 31st, 2011

Baju kurung pesak gantung berwarna ungu ini menggunakan kain shantung silk (sutera shantung) sebagai materialnya. Walaupon simple tetapi tetap tampak mewah disebabkan material shantung silk lembut yang mempunyai permukaan yang tidak terlalu licin namun nampak lembut dipandang mata. Satu lagi keistimewaan shantung silk ini adalah terletak pada keselesaannya apabila dipakai kerana permukaan material yang lebih lembut dan halus digunakan di sebelah dalam.

pesak gantung sutera shantung ungu up view

Baju kurung pesak gantung ini sesuai digayakan untuk semua wanita tidak kira yang mempunyai tubuh bersaiz kecil atau pon besar. Ini adalah disebabkan fesyen bahagian bawah labuh baju yang memang sengaja dikembangkan pastinya menarik mata orang yang memandang menjadikannya cukup sesuai untuk melitupi tubuh si pemakai.

pesak gantung shantung silk full view

Baju kurung sutera shantung ini adalah limited edition eksklusif keluaran Butik Mini Kurung yang pastinya jahitan dijamin kemas, berkualiti dan selesa. Baju kurung pesak shantung silk ini dibuka untuk jualan dengan harga RM120. Sila hubungi butik minikurung untuk mendapatkan baju kurung online atau telefon untuk mendapatkan saiz dan warna pilihan anda.

pesak gantung mini kurung

Nota: Produk baju kurung pesak ini out of stock. Kami akan tambah stock selepas hari raya aidilfitri 2011 nanti. harap maaf.


Category: online sale

4 Comments »

 1. baju nie avail lg x…wht colour n saiz avail?

  Comment by ila — March 25, 2011 @ 1:23 pm

 2. baju kaler ungu da abis.. kaler hijau, off white ada lagik.. cek your email for more detail pls.tq

  Comment by admin — March 25, 2011 @ 6:44 pm

 3. blh bagi saiz & ukuran bahu/pinggang/punggung x?

  Comment by amy — June 16, 2011 @ 2:10 pm

 4. Salam… Saya berminat dengan baju kurung ni. Boleh saya tahu sama ada baju kurung ini masih ada stok ataupun tidak beserta saiz yang masih ada?

  Comment by Ani Mj — March 3, 2013 @ 4:37 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment