aksesori jahit manik kolar leher dada ready made

minikurung. March 21st, 2012

Minikurung membuat promosi jahit manik kolar/leher/dada ready made untuk pelanggan-pelanggan yang membuat dan menempah baju dengan kami. Harga untuk promosi pengenalan ini adalah hanya RM29.90/pc. So apa yang u all dapat dgn harga ni?

u all dapat hasil seni jahit manik kolar/leher/dada ready made seperti gambar-gambar di bawah di atas semua jenis baju kurung dan kurung moden (*bergantung kepada kesesuaian baju). Upah dan servis percuma dari kami untuk menjahit aksesori manik kolar ready made ke atas baju kurung atau baju kurung moden yang DIBUAT DENGAN MINIKURUNG.

Ok cepat, pilih jahitan manik ready made di bawah, dan tunjukkan kepada kami gambar yang anda mahu (perlu attachkan gambar apabila hubungi kami secara online). atau bawa print kan gamba yang ada dan bawa pada kami semasa membuat tempahan baju di butik minikurung.

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made

jahitan manik ready made


Category: online sale

6 Comments »

  1. Hi there.. camner saya nak tau price utk ready made beads?

    Comment by siti — June 7, 2012 @ 10:27 am

  2. salam kak ,
    kalau saya nak buat tempahan baju kurung yg design2 akak still amik lg x? kalu bole sy nak tambah aksesori kt leher skali.

    Comment by Nurrul — June 14, 2012 @ 10:43 am

  3. Salam kak, beads ready made utk lengan baju ada tak? Klu tak ada, boleh tak kak design bg ada sbb saya berkenan dgn design kak.

    Thx.

    Comment by Rohani — October 11, 2012 @ 2:15 pm

  4. Hi, macam mane nak order ya? Sangat interested! Pls email me thanks.

    Comment by Aini — November 14, 2012 @ 8:15 pm

  5. boleh order guan shopping cart kat link ni http://minikurung.com/shop/tempahan-baju/accessories/ dan pilih mana yang berkenan di hati. terima kasih

    Comment by minikurung — November 14, 2012 @ 8:29 pm

  6. salam, lani beads utk tgn tadek lagi. soon insya allah ada. rajin2 la dtg ke laman web minikurung utk tgk apa yang ada. atau register/sign up utk shopping. kami akan emel sekiranya ada produk baru sampai.terima kasih

    Comment by minikurung — November 14, 2012 @ 8:32 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment