lace pengantin full bead complete dgn tempahan baju untuk dijual

admin. April 11th, 2011

Minggu ni minikurung post tentang renda atau lace pengantin. Full beaded Lace (renda lace manik penuh) warna biru gelap kehitaman untuk dijual siap dengan tempahan membuat baju. Lace yang sarat dengan manik ini panjang nya adalah 2 meter setengah. Sangat sesuai dijadikan baju pengantin, pakaian untuk menghadiri jamuan makan malam (dinner) atau pun function2. List [...]

» read full article

Baju pengantin untuk dijual kurung moden lace

admin. March 3rd, 2011

Butik minikurung memperkenalkan baju pengantin berwarna emas kekuningan yang berkonsepkan baju kurung moden. Perhatikan bahagian baju (top) yang menggunakan kurung moden sehingga paras pinggul. Ini bagi menambahkan effect supaya tampak lebih tinggi dan elegan. Pada bahagian atas baju pengantin lace ini dijahit manik-manik yang mempunyai tema warna yg sama seperti warna emas dan coklat membentuk [...]

» read full article

Baju kurung lace, kain batik, with corset (optional).

admin. March 1st, 2011

Dibuka untuk jualan online. Baju kurung lace hitam dan kain batik jawa. Baju Kurung lace hitam (top only) saiz M, bermotifkan bunga hitam di sekitar baju, bawah labuh baju dan pergelangan tangan. Kain batik jawa juga boleh custome made untuk dibuat kain belah, kain lipat, kain bentuk A dan lain-lain mengikut citarasa. Harga untuk baju kurung [...]

» read full article

BlOUSE MUSLIMAH online harga runtuh RM39.90

admin. February 21st, 2011

Minikurung menurunkan harga (mark down price) Blouse Muslimah menjadi RM39.90. Design, warna, saiz boleh di dapati secara online di blouse online (klik sini) atau pon hubungi kami melalui emel. Ada yang pergelangan tangan bergetah, berbutang, blouse labuh menutup pinggul (bergantung kepada  saiz),  leher bulat, leher cekak musang, leher berkolar, dan lain lain lagi. Ready stock*, [...]

» read full article

BAJU PENGANTIN kurung moden Melayu & Cheongsam Fusion

admin. February 14th, 2011

Minikurung memaparkan Baju Kurung Moden yang sangat sesuai dijadikan baju pengantin. Baju pengantin ini adalah traditional fusion ataupon paduan dua ciri tradisional kaum yang terbesar di Malaysia iaitu Melayu dan Cina. Perhatikan leher baju yang di design dan di jahit mengikut pakaian cheongsam moden. Ruangan hadapan leher juga sengaja di buka sehingga ke paras dada. [...]

» read full article

JUBAH ONLINE, jubah manik, beaded abaya harga runtuh

admin. February 10th, 2011

Minikurung  turunkan harga (mark down) jubah manik (beaded abaya) hampir 40%. Harga runtuh untuk jubah wanita ini menjadi RM99.90. (tidak termasuk kos penghantaran dan pengendalian). Jubah manik harga runtuh ini boleh di dapati secara online sahaja. Ini bermaksud harga murah ini ekskusif untuk minikurung fan dan rakan-rakan yang membeli dan menempah baju secara online. Koleksi [...]

» read full article

Baju kurung online Pesak gantung sutera shantung ungu

admin. January 31st, 2011

Baju kurung pesak gantung berwarna ungu ini menggunakan kain shantung silk (sutera shantung) sebagai materialnya. Walaupon simple tetapi tetap tampak mewah disebabkan material shantung silk lembut yang mempunyai permukaan yang tidak terlalu licin namun nampak lembut dipandang mata. Satu lagi keistimewaan shantung silk ini adalah terletak pada keselesaannya apabila dipakai kerana permukaan material yang lebih [...]

» read full article

tudung online, tudung express online, tudung segera lycra RM10 sahaja

admin. January 26th, 2011

Salam kawan-kawan semua, Tudung express pelbagai warna * putih, cream, kuning, orange, merah, pink, biru, hijau, hitam, ungu, peach, coklat, turquoise, kelabu dan lain-lain lagi. Untuk dijual hanya RM10 satu. Jenis kain Lycra. Free size. Tak perlu susah2 nak pakai tudung ni. Just sarung je kat kepala sebab dah siap jahit bagai dengan awning. Plain [...]

» read full article

Baju Kurung Pesak Gantung Shantung Silk Limited Edition

admin. January 24th, 2011

Baju kurung pesak gantung berwarna hijau lumut ini menggunakan kain shantung silk (sutera shantung) sebagai materialnya. Walaupon simple tetapi tetap tampak mewah disebabkan material shantung silk lembut yang mempunyai permukaan yang tidak terlalu licin namun nampak lembut dipandang mata. Satu lagi keistimewaan shantung silk ini adalah terletak pada keselesaannya apabila dipakai kerana permukaan material yang [...]

» read full article